slogan7-al

14 dhe 21 dhjetor 2017 Katund i Ri, Durres ”Trajnim i personelit shendetesor bazuar ne konstatimin e diagnozave te ndryshme dhe evidentimin e rasteve te vecanta nga KMB ne QSH Katund i Ri, Durres”

Titulli i aktivitetit: 14 dhe 21 dhjetor 2017 Katund i Ri, Durres ”Trajnim i personelit shendetesor bazuar ne konstatimin e diagnozave te ndryshme dhe evidentimin e rasteve te vecanta nga KMB ne QSH Katund i Ri, Durres”

Data e zhvillimit: 14 dhe 21 dhjetor 2017

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Katund i Ri, Durres

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore Katund i Ri, Durres

Kontakte: Tel: 0672045361 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 6