slogan7-al

16 – 17 nentor 2017 Uorkshop / “Rishikimi dhe diskutimi i perkufizimeve te rastit”.

Titulli i aktivitetit: 16 – 17 nentor 2017 Uorkshop / “Rishikimi dhe diskutimi i perkufizimeve te rastit”.  

Data e zhvillimit: 16 – 17 nentor 2017

Vendi i organizimit: Hotel Xheko Imperial dhe ISHP

Organizatori/ofruesi: ISHP Kontakte: Tel: 0692621468 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek epidemiolog, infeksionist, mikrobiolog

Kreditet : 12