slogan7-al

7 - 9 dhe 14 - 16 dhjetor 2017 Durres /”Ndergjegjesimi dhe aftesimi i personelit shendetesor lidhur me diagnostikimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike”

Titulli i aktivitetit: 7 - 9 dhe 14 -16 dhjetor 2017 Durres /”Ndergjegjesimi dhe aftesimi i personelit shendetesor lidhur me diagnostikimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike”  

Data e zhvillimit: 7 - 9 dhe 14 - 16 dhjetor 2017

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore nr 1 Durres

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore nr 1 Durres

Kontakte: Tel: 0694853864 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , Infermier, Menaxher/Drejtor

Kreditet : 16