slogan7-al

15 nentor 2017 Tirane/Uorkshop “Hartimi i nje udherrefyesi per zbatimin e rekomandimeve te JEE dhe permiresimin e reagimit emergjent te shendetit publik ne Shqiperi” .

Titulli i aktivitetit: 15 nentor 2017 Tirane/Uorkshop “Hartimi i nje udherrefyesi per zbatimin e rekomandimeve te JEE dhe permiresimin e reagimit emergjent te shendetit publik ne Shqiperi” .

Data e zhvillimit: 15 nentor 2017

Vendi i organizimit: Hotel ”Xheko Imperial” Tirane

Organizatori/ofruesi: Zyra e Organizates Boterore te Shendetesise Shqiperi

Kontakte: Tel: 0692793124 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Shendet Publik

Kreditet : 7