slogan7-al

9 - 10 nentor 2017 Diber, Fier /Trajnim “Cilesia dhe Siguria ne Kujdesin Shëndetësor, Akreditimit, Faza e Vetvlerësimit dhe rendesia e tij”

Titulli i aktivitetit: 9 - 10 nentor 2017 Diber, Fier /Trajnim “Cilesia dhe Siguria ne Kujdesin Shëndetësor, Akreditimit, Faza e Vetvlerësimit dhe rendesia e tij”  

Data e zhvillimit: 9 - 10 nentor 2017

Vendi i organizimit: Diber, Fier

Organizatori/ofruesi: QKCSAISH

Kontakte: Tel: 0688432384 / 0688054801 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Personeli i QSHve

Kreditet : 9