slogan7-al

18 – 19 tetor 2017, Fier /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”.

Titulli i aktivitetit: 18 – 19 tetor 2017, Fier /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”.

Data e zhvillimit: 18 – 19 tetor 2017

Vendi i organizimit: Poliklinika Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 08252711. E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermier, Farmacist, Psikologe, Punonjës Social

Kreditet : 11