slogan7-al

3 – 4 nentor 2017 Durres: “Trajnimi personelit mjekesor mbi tema dhe raste te ndryshme”.

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 nentor 2017 Durres: “Trajnimi personelit mjekesor mbi tema dhe raste te ndryshme”.

Data e zhvillimit: 3 – 4 nentor 2017

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Durres, Telemjekesia

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore nr 4 Durres

Kontakte: tel: 0692415337 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i përgjithshëm, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 4