slogan7-al

5 - 7 tetor 2017, Konference “Koncepte dhe rruge te reja ne diagnostikimin dhe trajtimin e demencave”

Titulli i aktivitetit: 5 - 7 tetor 2017, Konference “Koncepte dhe rruge te reja ne diagnostikimin dhe trajtimin e demencave”  

Data e zhvillimit: 5 - 7 tetor 2017

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International, Tirane

Organizatori/ofruesi: Fakuteti i Mjekesise

Kontakte: Tel: 0672245634 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek neurologe, psikiater, familje, geriarter neuropsikologe, infermier, farmaciste, psikologe, punonjes social

Kreditet: 16