slogan7-al

2,3,4,5,6 tetor 2017 ,QSH Carshove, Petran, Piskove, Deshnice, Ballaban/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe ndjekja e integruar e femijeve 0-1 vjec dhe grave shtatezena”

Titulli i aktivitetit: 2,3,4,5,6 tetor 2017 ,QSH Carshove, Petran, Piskove, Deshnice, Ballaban / Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe ndjekja e integruar e femijeve 0-1 vjec dhe grave shtatezena”

Data e zhvillimit: 2,3,4,5,6 tetor 2017

Vendi i organizimit: Drejtoria e Shendetit Publik

Organizatori/ofruesi: QSH Carshove, Petran, Piskove, Deshnice, Ballaban

Kontakte: Tel: 0692259659 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 6