slogan7-al

7 tetor 2017 Seminar “Identifikimi i hershem i Depresionit Postpartum tek grate e Martenitetit te Vlores dhe rendesia e edukimit te tyre nga personeli shendetesor” .

Titulli i aktivitetit: 7 tetor 2017 Seminar “Identifikimi i hershem i Depresionit Postpartum tek grate e Martenitetit te Vlores dhe rendesia e edukimit te tyre nga personeli shendetesor” . 

Data e zhvillimit: 7 tetor 2017

Vendi i organizimit: Fakulteti i Shendetit Publik

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shendetit Publik dhe Universiteti “Ismail Qemali”

Kontakte: Tel: 0696541905 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mami, Infermier

Kreditet :  5