slogan7-al

7 dhe 8 tetor (perseritje) 2017 Tirane “Njohuri te perditesuara mbi Planifikimin Familjar dhe Metodat kontarceptive”.

Titulli i aktivitetit: 7 dhe 8 tetor (perseritje) 2017 Tirane “Njohuri te perditesuara mbi Planifikimin Familjar dhe Metodat kontarceptive”. 

Data e zhvillimit: 7 dhe 8 tetor (perseritje) 2017

Vendi i organizimit: Shoqata MAYA (Medical Association Youth Albania)

Organizatori/ofruesi: Shoqata MAYA (Medical Association Youth Albania)

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 6