slogan7-al

5 – 6 tetor dhe 11 -12 tetor 2017, Shkoder, Vlore “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore”

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 tetor dhe 11 -12 tetor 2017, Shkoder, Vlore “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore”

Data e zhvillimit: 5 – 6 tetor dhe 11 -12 tetor 2017

Vendi i organizimit: Shkoder, Vlore

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 0689023259 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 8