slogan7-al

Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Infermiereve të Familjes të QSH Nr.2 Lushnje lidhur me kontrollin dhe parandalimin e diabetit tip II nga infermieret e familjes.

Titulli i aktivitetit: Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Infermiereve të Familjes të QSH Nr.2 Lushnje lidhur me kontrollin dhe parandalimin e diabetit tip II nga infermieret e familjes.

Data e zhvillimit: Gjate 2017

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore nr 2 Lushnje

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore nr 2 Lushnje

Kontakte: Tel: 0684882592 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 13