slogan7-al

23, 24, 29 shtator dhe 1, 7 tetor 2017 Shkoder /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore.

Titulli i aktivitetit: 23, 24, 29 shtator dhe 1, 7 tetor 2017 Shkoder /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore.

Data e zhvillimit: 23, 24, 29 shtator dhe 1, 7 tetor 2017

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Qëndra Vullnetare e Emergjencave Civile

Kontakte: Tel: 355 67 60 90 345 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier ,dentist, farmacist,

Kreditet : 30