slogan7-al

13 – 14 tetor 2017 Golem, Durres / “Konferenca e 8 e Europes Juglindore e Kimioterapise dhe Infeksionit ( 8th South East Europe Conference of Chimiotherapy and Infection, 8 SEEC )”

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 tetor 2017 Golem, Durres / “Konferenca e 8 e Europes Juglindore e Kimioterapise dhe Infeksionit ( 8th South East Europe Conference of Chimiotherapy and Infection, 8 SEEC )” 

Data e zhvillimit: 13 – 14 tetor 2017

Vendi i organizimit: Premium Beach Hotel, Golem, Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Infektologjise http://www.shshi.al/

Kontakte: Tel : 0699359065 / Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek infektologe, hematolog,onkolog, dermatolog, mikrobiolog, i pergjithshem, urolog, shendet publik,farmacistë

Kreditet : 12