slogan7-al

27 dhe 28 tetor 2017 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv”

Titulli i aktivitetit: 27 dhe 28 tetor 2017 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv”

Data e zhvillimit: 27 dhe 28 tetor 2017

Vendi i organizimit: Qendra e Simulimit te Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Organizatori/ofruesi: Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Kontakte: Tel : 2273290 Tel :0683010746 / 0684063525 Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermier, dentist, farmacist

Kreditet : 10