slogan7-al

19-20, 22-23 dhe 27-28 qershor ne Peze; 3-4 dhe 6-7 korrik ne Spille, Trajnim /”Menaxhimi i rrugeve ajrore ne urgjencen paraspitalore”.

Titulli i aktivitetit: 19-20, 22-23 dhe 27-28 qershor ne Peze; 3-4 dhe 6-7 korrik ne Spille, Trajnim /”Menaxhimi i rrugeve ajrore ne urgjencen paraspitalore”.

Data e zhvillimit: 19-20, 22-23 dhe 27-28 qershor ne Peze; 3-4 dhe 6-7 korrik ne Spille

Vendi i organizimit: Peze dhe Spille

Organizatori/ofruesi: Swiss Foundation for Innovation

Kontakte: Tel: 0688044998 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekesi familjare, Infermier

Kreditet : 11