Gjate 2017 Lezhe /”Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor Lezhe “ dhe “Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror Lezhe”

Titulli i aktivitetit: Gjate 2017 Lezhe /”Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor Lezhe “ dhe “Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror Lezhe”

Data e zhvillimit: Gjate 2017 Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Lezhe

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Lezhe

Kontakte: Tel: 0697667461 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermier

Kreditet : Perkatesisht 6 dhe 5 kredite