slogan7-al

23 qershor 2017 Tirane “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”.

Titulli i aktivitetit: 23 qershor 2017 Tirane “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”.

Data e zhvillimit: 23 qershor 2017

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakte: Tel: 044804342 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 3