slogan7-al

18 qershor 2017 Levan Fier . “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”.

Titulli i aktivitetit: 18 qershor 2017 Levan Fier . “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. Data e zhvillimit: 18 qershor 2017 Vendi i organizimit: Levan Fier Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermierë, menaxherë, dentistë, farmacistë, shëndet publik Kreditet : 4