slogan7-al

23 - 24 qershor 2017 Shkoder / “Rehabilitimi pas protezes se artikulacionit Kokso-Femoral dhe Artikulacionit te Gjurit”

Titulli i aktivitetit: 23 - 24 qershor 2017 Shkoder / “Rehabilitimi pas protezes se artikulacionit Kokso-Femoral dhe Artikulacionit te Gjurit”

Data e zhvillimit: 23 - 24 qershor 2017

Vendi i organizimit: Opera della Providenza Madoninna del Grappa, Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Fizioterapisteve Shkoder

Kontakte: Tel: 355 675297199 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, ortoped, Infermier, Fizioterapiste, studente Fizioterapie

Kreditet : 12