slogan7-al

28-29 qershor 2017 “Simpoziumi XI vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik- Sfidat ne promovimin e shendetit dhe edukimin shendetesor”.

Titulli i aktivitetit: 28-29 qershor 2017 “Simpoziumi XI vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik- Sfidat ne promovimin e shendetit dhe edukimin shendetesor”.

Data e zhvillimit: 28-29 qershor 2017

Vendi i organizimit: ASHR Tirane

Organizatori/ofruesi: Shërbimi Stomatologjik Publik – Autoriteti Shendetsor Rajonal

Kontakte: Tel: 0672019394 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek stomatolog

Kreditet : 4