slogan7-al

Gjate 2017 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Kuman/Fier lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së”

Titulli i aktivitetit: Gjate 2017 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Kuman/Fier lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së”

Data e zhvillimit: Gjate 2017

Vendi i organizimit: Qendra Shendetesore Kuman, Fier

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore Kuman, Fier

Kontakte: Tel: 0696216585 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Infermier

Kreditet : 24