slogan7-al

27 maj 2017 Konference “ Konferenca Kombetare Mjekesore e trajtimit modern te plageve “.

Titulli i aktivitetit: 27 maj 2017 Konference “ Konferenca Kombetare Mjekesore e trajtimit modern te plageve “.

Data e zhvillimit: 27 maj 2017

Vendi i organizimit: Hotel Bleart, Shkemi i Kavajes, Durres

Organizatori/ofruesi: Instituti i Informimit dhe Edukimit Shendetesor

Kontakte: Tel: 0692633061 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek urgjence kirurg dhe familje, infermier, dentist, farmacist

Kreditet : 6