slogan7-al

23 prill 2017 Patos/Trajnim “Menaxhimi i femijeve me kolle dhe veshtiresi ne frymemarrje”

Titulli i aktivitetit: 23 prill 2017 Patos/Trajnim “Menaxhimi i femijeve me kolle dhe veshtiresi ne frymemarrje”

Data e zhvillimit: 23 prill 2017

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore “Thoma Rrudha”Patos

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore “Thoma Rrudha”Patos

Kontakte: Tel: 0693099103 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke familje

Kreditet : 2