slogan7-al

3 qershor 2017 Fier/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite”

Titulli i aktivitetit: 3 qershor 2017 Fier/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite”

Data e zhvillimit: 3 qershor 2017

Vendi i organizimit: Hotel Internacional Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke specialist, infermier, farmacist

Kreditet : 6