slogan7-al

24, 25 shkurt dhe 4 mars 2017 QSH Postribe, Shkoder, Trajnim/ “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes”

Titulli i aktivitetit: 24, 25 shkurt dhe 4 mars 2017 QSH Postribe, Shkoder, Trajnim/ “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 

Data e zhvillimit: 24, 25 shkurt dhe 4 mars 2017

Vendi i organizimit: DSHP Shkoder Organizatori/ofruesi: QSH Postribe dhe DSHP Shkoder

Kontakte: Tel: 0692064892 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, obseter, konsultori i gruas (Qytet/Fshat) Infermier / Mami konsultori i gruas (Qytet/Fshat)

Kreditet : 15