slogan7-al

20 - 22 maj 2017 Tirane “Kurs endodoncie-konservative dhe restaurimi, faseta direkte ne sektoret anteriore”.

Titulli i aktivitetit: 20 - 22 maj 2017 Tirane “Kurs endodoncie-konservative dhe restaurimi, faseta direkte ne sektoret anteriore”.

Data e zhvillimit: 20 - 22 maj 2017

Vendi i organizimit: Komuna e parisit Zona Kadastrale 8270

Organizatori/ofruesi: Organizata Brainstorm Kontakte: Tel : 0692932910 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe

Kreditet : 13