slogan7-al

27- 28 maj 2017, Elbasan/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 27- 28 maj 2017, Elbasan/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre”

Data e zhvillimit: 27- 28 maj 2017

Vendi i organizimit: Poliklinika e Specialiteteve Elbasan

Organizatori/ofruesi: ISSAT Kontakte: Tel: 0694028922 / 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermierë, Personel Ndihmes, Studentë të vitit 2-3 Bachelor të Fakultetit të Infermierisë (Dega Teknik Laboratori). Studentë në Master Profesional ose Shkencor (mjek, infermier, manaxher)

Kreditet : 12