slogan7-al

27-28 maj 2017 , Bulqize /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise”

Titulli i aktivitetit: 27-28 maj 2017 , Bulqize /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise”

Data e zhvillimit: 27-28 maj 2017

Vendi i organizimit: DSHP Bulqize

Organizatori/ofruesi: ISSAT

Kontakte: Tel: 0694028922 / 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermierët e Familjes në Qendrat Shëndetësore të zonave Urbane dhe Rurale. Infermierë të Qendrave spitalore. Studentë të vitit 3 Bachelor të Fakultetit të Infermierisë. Studentë në Master Profesional ose Shkencor, Fakulteti i Infermierisë.

Kreditet : 12