slogan7-al

10-12 prill, 18-20 prill, 24-26 prill, 2-4 maj, 15-17 maj 2017 Peze dhe Tirane Trajnim /”Menaxhimi paraspitalor i urgjencave mjekesore”

Titulli i aktivitetit: 10-12 prill, 18-20 prill, 24-26 prill, 2-4 maj, 15-17 maj 2017 Peze dhe Tirane Trajnim /”Menaxhimi paraspitalor i urgjencave mjekesore”.

Data e zhvillimit: 10-12 prill Peze, Tirane, 18-20 prill Peze dhe Tirane, 24-26 prill Peze, 2-4 maj Peze , 15-17 maj Peze 2017

Vendi i organizimit: Peze dhe Tirane

Organizatori/ofruesi: Swiss Foundation for Innovation

Kontakte: Tel: 0688044998 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekesi familjare, Infermier

Kreditet : 18