slogan7-al

22 dhe 23 prill 2017 Shkoder / Trajnim “Ekzaminimi dhe rehabilitimi i pacienteve me probleme neurologjike”

Titulli i aktivitetit: 22 dhe 23 prill 2017 Shkoder / Trajnim “Ekzaminimi dhe rehabilitimi i pacienteve me probleme neurologjike”

Data e zhvillimit: 22 dhe 23 prill 2017

Vendi i organizimit: Opera della Divina Providenca Madonnina del Grappa, Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Fizioterapisteve

Kontakte: Tel: 355 675297199 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem , neurologji, Infermier, Fizioterapiste, studente Fizioterapie

Kreditet : 12