slogan7-al

18 dhe 25 prill 2017 Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”.

Titulli i aktivitetit: 18 dhe 25 prill 2017 Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”.

Data e zhvillimit: 18 dhe 25 prill 2017

Vendi i organizimit: Materniteti “Koco Glozheni” Tirane

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Spitalor i Nenes dhe Femijes

Kontakte: Tel: 0676095777 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë

Kreditet : 4