slogan7-al

27-28 mars 2017, Shkoder,” Monitorimi dhe promovimi fizik ne femije. Trajtimi i Semundjeve infektive tek femijet 0-6 vjec”

Titulli i aktivitetit: 27-28 mars 2017, Shkoder,” Monitorimi dhe promovimi fizik ne femije. Trajtimi i Semundjeve infektive tek femijet 0-6 vjec”.

Data e zhvillimit: 27-28 mars 2017

Vendi i organizimit: Hotel Tradita Shkoder

Organizatori/ofruesi: Save The Children Albania

Kontakte: Tel: 0692199980 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, specialiste, infermier/mami

Kreditet : 10