slogan7-al

25 – 26 mars 2017 , QSH Roshnik, Berat /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas”

Titulli i aktivitetit: 25 – 26 mars 2017 , QSH Roshnik, Berat /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas”

Data e zhvillimit: 25 mars – 26 mars 2017

Vendi i organizimit: QSH Roshnik, Berat

Organizatori/ofruesi: ISSAT Kontakte: Tel: 0694028922 / 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Kryeinfermiere, Infermierë te spitaleve universitare , rajonale dhe poliklinikave shendetesore Pjestare te stafit te Institucioneve te Kujdesit Shendetesor Drejtues te Kujdesjeve Infermierore Studentë të nivelit +2 te Shkolles se Shendetit Publik

Kreditet : 12