slogan7-al

18 mars 2017 Lushnje Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë”

Titulli i aktivitetit: 18 mars 2017 Lushnje Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë”

Data e zhvillimit: 18 mars 2017

Vendi i organizimit: DSHP Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke specialist, infermier, dentist, farmacist, Shendet publik

Kreditet : 3