slogan7-al

28 shkurt , 1, 2 mars 2017, Vore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce”

Titulli i aktivitetit: 28 shkurt , 1, 2 mars 2017, Vore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce”

Data e zhvillimit: 28 shkurt , 1, 2 mars 2017

Vendi i organizimit: Hotel Continental, Vore

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 0672571831 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , infermier, mami

Kreditet : 18