slogan7-al

17 – 21 shkurt 2017 Shkoder Lezhe Durres Elbasan Fier Vlore Trajnim. “Kolla dhe menaxhimi i rasteve specifike”.

Titulli i aktivitetit: 17 – 21 shkurt 2017 Shkoder Lezhe Durres Elbasan Fier Vlore Trajnim. “Kolla dhe menaxhimi i rasteve specifike”.

Data e zhvillimit: 17 - 21 shkurt 2017

Vendi i organizimit: Shkoder Lezhe Durres Elbasan Fier Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Pneumologeve Shqipetare

Kontakte: Tel: 0692370821 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, pediater

Kreditet : 6