slogan7-al

21 janar 2017, Konference “Metodika dhe mjetet e reja ne standartizimin e praktikave infermierore”

Titulli i aktivitetit: 21 janar 2017, Konference “Metodika dhe mjetet e reja ne standartizimin e praktikave infermierore” 

Data e zhvillimit: 21 janar 2017

Vendi i organizimit: Tirane (Auditori FSHMT-UMT)

Organizatori/ofruesi: Fakuteti i Shkencave Mjekesore, UMT

Kontakte: Tel: 0699113181 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, mami, logopedi, fizioterapi, teknik imazherie, teknik laboratori

Kreditet : 6

Nr i dosjes :