slogan7-al

12 dhjetor 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 12 dhjetor 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor”

Data e zhvillimit: 12 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: Online edukim ne distance

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermierë, menaxherë, dentistë, farmacistë, shëndet publik

Kreditet : 9

Nr i Dosjes: 1301