26 nentor dhe 3, 10, 17 dhjetor 2016 QSH Dajc dhe QSH Rrethina, “Planifikimi familjar ne kujdesin shendetesor paresor”

Titulli i aktivitetit: 26 nentor dhe 3, 10, 17 dhjetor 2016 QSH Dajc & QSH Rrethina, “Planifikimi familjar ne kujdesin shendetesor paresor”

Data e zhvillimit: 26 nentor dhe 3, 10, 17 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: DSHP Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH Dajc

Kontakte: Tel: 0682264544 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 23

Nr i Dosjes: