slogan7-al

16 dhjetor 2016 Konferencë ” Konferenca e IV Infermierore Kombetare në Specialitete. Kontributi i infermiereve ne permiresimin e shendetit te individit, familjes dhe shoqerise ”.

Titulli i aktivitetit: 16 dhjetor 2016 Konferencë ” Konferenca e IV Infermierore Kombetare në Specialitete. Kontributi i infermiereve ne permiresimin e shendetit te individit, familjes dhe shoqerise ”. 

Data e zhvillimit: 16 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike Elbasan

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike Elbasan

Kontakte: Tel: 0698836916 E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier , teknik laboratori, fizioterapist, infermier mami, imazherist, logopediste

Kreditet : 6

Nr i Dosjes: