slogan7-al

12, 13, 14, 15 dhjetor 2016/Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i varesise nga drogat"

Titulli i aktivitetit: 12, 13, 14, 15 dhjetor 2016/Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i varesise nga drogat" 

Data e zhvillimit: 12, 13, 14, 15 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Instituti i Shëndetit Publik

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, Infermier, Psikolog, Punonjes social

Kreditet : 19