slogan7-al

17 dhjetor 2016, 28 janar, 25 shkurt, 25 mars, 6 maj 2017 Tirane “Cikel Leksionesh per Infermiere dhe Fizioterapiste” .

Titulli i aktivitetit: 17 dhjetor 2016, 28 janar, 25 shkurt, 25 mars, 6 maj 2017 Tirane “Cikel Leksionesh per Infermiere dhe Fizioterapiste” . 

Data e zhvillimit: 17 dhjetor 2016, 28 janar, 25 shkurt, 25 mars, 6 maj 2017

Vendi i organizimit: Opera della Providenza Madoninna del Grappa

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Fizioterapise

Kontakte: Tel: 0675297199 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:  Fizioterapist, infermiere , mami

Kreditet : 4 kredite per aktivitet

Nr i Dosjes : 1672