slogan7-al

10 dhjetor 2016, Vlore "Kerkimi shkencor dhe zbulimi i mundesive per nje kujdes infermieror me te mire"

Titulli i aktivitetit: 10 dhjetor 2016, Vlore "Kerkimi shkencor dhe zbulimi i mundesive per nje kujdes infermieror me te mire"

Data e zhvillimit: 10 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit Qarku Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, mami

Kreditet : 5

Nr i dosjes :