slogan7-al

5 dhe 6 dhjetor 2016 Lushnje “Rregullat e ciklit te 1-re te certifikimit te personelit infermieror dhe komunikimi ne menyre individuale me QKEV ”

Titulli i aktivitetit: 5 dhe 6 dhjetor 2016 Lushnje “Rregullat e ciklit te 1-re te certifikimit te personelit infermieror dhe komunikimi ne menyre individuale me QKEV ” 

Data e zhvillimit: 5 dhe 6 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: Shkolla “Viktoria” Lushnje

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore Lushnje nr 2

Kontakte: Tel: 0693768046 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Menaxher/Drejtor

Kreditet : 2

Nr i dosjes: 1675