slogan7-al

19 nentor 2016 Lushnje /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale”

Titulli i aktivitetit: 19 nentor 2016 Lushnje /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale”

Data e zhvillimit: 19 nentor 2016

Vendi i organizimit: DSHP Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke specialist, infermier, farmacist Kreditet : Nr i dosjes: 4 1436