slogan7-al

12 Nentor 2016 Bulqize, 19, 24, 25, 30 nentor dhe 1 dhjetor Lushnje,/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit”

Titulli i aktivitetit: 12 Nentor 2016 Bulqize, 19, 24, 25, 30 nentor dhe 1 dhjetor Lushnje,/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit”

Data e zhvillimit: 12 Nentor 2016 Bulqize, 19, 24, 25, 30 nentor dhe 1 dhjetor Lushnje

Vendi i organizimit: Bulqize, Lushnje

Organizatori/ofruesi: HAP

Kontakte: Tel: 0692055001 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Dentist

Kreditet : 11

Nr i Dosjes: 1320