17,18,24,25 nentor dhe 1, 2, 8, 9, 15, 16 dhjetor 2016 Berat / Trajnim “Semundshmeria infektive ne rrethin e Beratit per periudhen 2011-2015 ”

Titulli i aktivitetit: 17,18,24,25  nentor dhe 1, 2, 8, 9, 15, 16 dhjetor 2016 Berat / Trajnim “Semundshmeria infektive ne rrethin e Beratit per periudhen 2011-2015 ”

Data e zhvillimit: 17,18,24,25 nentor dhe 1, 2, 8, 9, 15, 16 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: DRSH Berat

Organizatori/ofruesi: DRSH Berat

Kontakte: Tel: 0692181919 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier,

Kreditet : 5

Nr i Dosjes: 1587