slogan7-al

16, 23, nentor dhe 1 dhjetor 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit”

Titulli i aktivitetit: 16, 23, nentor dhe 1 dhjetor 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit”

Data e zhvillimit: 16, 23, nentor dhe 1 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: 3P Life Logistic, Autostrada Tirane-Durres, km 9

Organizatori/ofruesi: Ministria e Shendetesise dhe Drejtoria e Kujdesit Shendetesor

Kontakte: Tel: 0662078490 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje

Kreditet :  3

Nr i Dosjes: 1537